BLOG Lisanne van de Klift

Wat een eer! Om het eerste gastblog voor jou te mogen schrijven, lieve Hella.

Voor dit blog ontving ik je nieuwste creaties: de wandvaasjes. Prachtige dames die jij hebt toegevoegd aan je mooie en eigenzinnige keramiek familie.

Na een poosje gepeinsd te hebben, waar ik de wandvaasjes zou ophangen, besloot ik voor mijn ‘bekende’ oude roze deur te gaan. Ik wilde graag dat de vaasjes goed zouden opvallen en deze deur is een blikvanger in onze woonkamer. Daarbij hebben de vaasjes nu een mooi kader en een fijne achtergrond. 

 


De wandvaasjes dragen net als alle andere ontwerpen van Hella een naam. In dit geval heten de dames Anke (naar een gekke en lieve tante) en Hanneke (nicht en goede vriendin). Anke is het grootste vaasje en heeft een hoogte van 8,5 cm en Hanneke is 6,5 cm groot.

Hanneke en Anke zijn verkrijgbaar in maar liefst zeven kleuren. Ik koos voor lichtgroen en ging uit mijn comfort zone met donkerblauw. Wat achteraf gezien een hele goede keuze bleek, want nu komt de kleur blauw terug van de muurkleur aan de overkant van de woonkamer en het contrasteert lekker met de bloemen en de kleur roze van de deur. 

 

 

 


Deze vaasjes zijn hele dankbare objecten voor aan de wand. Leeg zijn ze prachtig, met de dubbele matte kleur en het subtiel geglazuurde randje. Gevuld zijn ze een echte blikvanger. Koop een paar losse kleine bloemen om te rangschikken of gebruik de overblijvertjes van een groot boeket, die krijgen zo een tweede leven op een heerlijk pronkplekje.

 


Zag je trouwens op het tafeltje naast de deur Vivian en Karen staan? Ik waarschuw je! Wanneer je eenmaal begint aan het keramiek van Hella, dan wordt het een heuse verzameling!


Wil je meer Blogs lezen van Lisanne? Check dan snel haar website www.lisannevandeklift.nl of volg haar op instagram!
Houd haar instagram pagina in de gaten want er komt een leuke winactie aan!