Jessica

Voorraad: 0

Levertijd circa 2 weken.

€ 39,00

Vanaf

bestellen Dit product is momenteel niet op voorraad. bestellen

LET OP!! Wanneer je het stolpje besteld in de kleur: wit, groen, roze of roze/geel dan wordt deze 15 april verzonden. Eerste lading stolpjes is uitverkocht.

Dit is een tijdelijk product!

Vernoemd naar blogger Jessica van http://www.prchtg.nl waar Hella regelmatig mee samenwerkt. Jessica heeft gevoel voor stijl en kan prachtige foto's maken. Ook van een lekker taartje is Jessica niet vies. Een goede reden dus om dit stolpje naar haar te vernoemen. 

Ooit was dit stolpje de jongste en kleinste telg van een grote stolpenfamilie. De stolpenfamilie was namelijk het afstudeerproject van Hella. Na drie jaar werd het tijd om daar een nieuw leven in te blazen.

Gebruik het stolpje voor een lekker gebakje, bonbonnetje of een lekker stukje kaas. Het bordje is volledig geglazuurd en is dus vaatwasbestendig. Wat Jessica zo bijzonder maakt is dat ze verkrijgbaar is in een tweekleurige uitvoering. De binnenkant heeft namelijk subtiel een andere kleur dan de buitenkant. 

Afmeting product:
Ø 10 cm x H 7 cm

Let op: kleur kan afwijken van foto. De buitenkant van het stolpje is ongeglazuurd en dus vlekgevoelig, pas op met vette vingers. Het bordje is volledig geglazuurd en is vaatwasbestendig. 

p s